Domeinnaam

Keuze uit meer dan 500 domein extensies.

Prijzen vanaf 15 euro ex. btw

 

Domeinnaam Verhuizen

Het verhuizen van een domeinnaam kan voor iemand die dit niet dagelijks doet best ingewikkeld overkomen. Elke domeinnaam extensie houdt er zo z'n eigen regels op na en het minste kan de verhuizing doen mislukken.

Om u te helpen bij domeinnaam verhuizing hebben we hier een stappenplan voor u samengesteld om het verhuizen van uw domeinnaam stressvrij te laten verlopen.

Mocht er ondanks een goede voorbereiding toch iets niet goed gaan dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar. We helpen u graag bij het verhuizen van uw domeinnaam en adviseren u graag over de benodigdheden van een succesvolle verhuizing.

 

Domeinnaam eenvoudig doorsturen

Of uw bezoekers nu naar janspopulaireblog.wordpress.com of naar jansblog.nl moeten gaan om uw blog te lezen maakt nogal een verschil. Een herkenbare domeinnaam kan uw website, blog of webshop dé boost geven waarnaar u op zoek bent.

Als u al een website heeft maar nog geen eigen domeinnaam dan kunt u deze bij ons bestellen en gratis doorsturen naar een ander internet adres welke u zelf via directadmin kunt opgeven.